Yes, I've done some shopping..

Tämä viikko on jo kahdeksas viikkoni Italiassa ja olen onnistunut haalimaan tavaraa itselleni aika kiitettävästi. (Toivottavasti äiti ei lue tätä :D) Suurin osa uusista hankinnoistani on kuitenkin ostettu alennusmyyneistä tai kirpputoreilta, joten kaikkia säästöjäni en vielä ole onnistunut tuhlaamaan. :)

Ensimmäisellä Italian viikollani lähdin asuinkaupunkini keskustaan katsastamaan vaateputiikkeja (goodbye rahat) ja eräästä vaateliikkestä ostin muutaman jutun alennusmyynnistä:

Pidän todella paljon vaatteista, joissa on huppu, joten tämä toppi lähti liikkeestä matkaan. Paita kaipaa vähän kaventamista, mutta muuten tosi kivan näköinen päällä. :)

Rakastan pitsiä ja rakastan mekkoja, joten en voinut olla ostamatta tätä. ;)

Kaunis rannekoruni. :)
Vietin edelliset kuusi viikkoa Pohjois-Italian vuoristossa (lisää aiheesta matkablogissani, linkki löytyy oikealla olevasta palkista), ja sieltäkin hamstrasin kaikenlaista. Asuimme 30 kilometrin päässä Itävallan rajaa, joten sielläkin tuli piipahdettua jokusen kerta. Tässä lomaostokseni:

Tämän ostin Itävallasta jostain marketista, ajattelin pitää sitä säästölippaana (pysyy varmaan tyhjänä :D) tai sitten korurasiana.

Kirpparilöytöni :)

Rakastan kaikkea vanhaa, ja vanhoilla rakennuksilla (erityisesti linnoilla) on erityinen paikka sydämessäni.
(Varmaan siksi pidän Italiasta niin paljon, täällä kun menee vanhojen kaupunkien keskustaan, niin voi kuvitella itsensä menneisyyteen...)

Olen teen suurkuluttaja (mutta Italiassa asuessani olen oppinut juomaan myös kahvia), joten pitäähän sitä olla teepusseille nätti säilytysrasia. ;)


Nämä ostin Itävallasta rennoiksi kotivaatteiksi

Ostin samasta kaupasta myös pitkähihaisen perhostunikan. En omista montaa harmaata vaatekappaletta, mutta  tykkään perhosista.:)

Ja lisää perhosia, tällä kertaa vyön muodossa..

Toinenkin harmaa paita :D Yleensä ostokseni on mustaa, mustaa ja mustaa..onkohan tyylissäni tapahtumassa muutos...?

Ostin myös söpöt tossut kotijalkineiksi (Italiassa sisälläkin käytetään kenkiä, tähän asti olen hipsutellut avojaloin, mutta  nyt käytän näitä kotona aina silloin tällöin) ja ostin myös taustalla näkyvän violettimustanhuivin, olen kauan tuollaisesta haaveillut ja Itävallasta sen lopulta ostin.


Uusi yksilö laukkukokoelmaani <3
Tämän ornamenttikassin ostin lähinnä kauppakassiksi
Eilen kävin katsastamassa läheistä street markettia ja sieltä olisi kyllä tarttunut mukaan vaikka kuinka paljon ihanuuksia, mutta koska minulla oli kiire, jouduin käymään paikan läpi nopeasti ja ostin kaksi t-paitaa törkeän edullisesti. 


Ajattelin käyttää tätä paitaa koti- tai treenivaatteena. (Olisikohan hinta ollut halpa noiden kirjoitusvirheiden takia :D)

Tämän paidan nappasin samasta kojusta, koska kaksi paitaa sai yhden hinnalla. Joko pidän tätä treenipaitana tai sitten lahjoitan jollekin tutulleni..

Samalla reissulla ostin läheisestä vaatekaupasta uudet legginsit. :)

Kommentit

  1. Rahtikoneella takaisin Suomeen? Himoshoppailijan paratiisiin on tainnut viedä tiesi..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulenpa että pitää ostaa muutama matkalaukku lisää kotiinpaluumatkaa varten :D On tullu noita kenkiä jonki verran hamstrattua..

      Poista

Lähetä kommentti