At last I see you my dear ones

Nyt on ollut pieni tauko tässä blogin pitämisessä, sillä tätini, äitini, mummuni ja pikkuveljeni tulivat viime viikolla lomalle tänne Padovaan, enkä todellakaan halunnut tuhlata vapaa-aikaani koneella istumiseen. :) Minulla oli tarkoitus kirjoittaa ennen heidän tuloaan yksi postaus, missä esittelen EMP:ltä tulleet vaatteeni, mutta minuun iski totaallinen laiskuus, joten esittelen hankintani vasta nyt.
Perheen kanssakin tuli shoppailtua aika paljon ja mukaan tarttui vaikka mitä ihanaa, ne esittelen seuraavissa postauksissa ja matkablogiini laitan sitten enemmän juttua Padovan ja Venetsian nähtävyyksistä, joissa kävimme perheeni kanssa.
  Tilasin EMP:n pakettini jo monta viikkoa sitten, mutta paketin perille tuomisessa oli vähän ongelmia, sillä Italian postitussysteemi on vähän erilainen kuin Suomen. Täällä isotkin paketit kiikutetaan postin toimesta kotiportille saakka, mutta täällä kerrostaloasunnoilla ei ole omaa erillistä numeroa, vaan osoitteessa oleva numero tarkoittaa koko kerrostalorakennusta, joten postit toimitetaan asiakkaan nimen mukaan oikeaan osoitteeseen. Tätä asiaa minä en älynnyt naputtaessani osoitetietojani tilauksen yhteydessä, pistin ainoastaan oman nimeni (jota ei todellakaan näy kerrostalomme asukasluettelossa), vaikka minun olisi pitänyt kertoa myös isäntäperheeni sukunimi, jotta paketti tulisi perille asti. Postisetä (tai -täti) oli viikko tilauksen jälkeen kiikuttanut paketin tänne, mutta koska hän ei ollut löytänyt nimeäni mistään postilaatikosta, hän vei paketin postiin, jossa sitä oltiin jo lähettämässä takaisin lähettäjälle, koska osoitetietoni olivat kuulemma virheelliset. Onneksi isäntäperheeni äiti soitti postiin ja pakettiin laitettiin hänen nimensä. Muutaman päivän päästä paketti sitten tulikin. Olin yksin kotona ja postimiehen soitettua ovipuhelimeen (vaimikäsenniminytonkaan) ryntäsin alas pihaportille hakemaan kauan odotettua pakettiani. Kiikuttaessani pakettia sisään toivoin todella, että vaatteet olisivat sopivat, en jaksaisi hirveää vaihtorumbaa tämän episodin jälkeen. Olin tilannut lyhyen mustan takin ja kauan himoitsemani tartankuvioisen röyhelöhameen ja kummatkin osoittautuivat sopiviksi ja varsinkin hame on oikea rakkaus. <3 Hameeseen kuuluu irrallinen musta vyö/vyötärökaitale, jolla hameeseen saa uutta ilmettä. Yleensä rakastan pitkiä takkeja, joten oli aika yllättävää, että päädyin tilaamaan näinkin lyhyen takin. Takki on ollut melkein joka päivä käytössä ja tykkään siitä kovasti, Suomessa en voisi tähän aikaan näin ohutta takkia käyttää, mutta täälläpäin maailmaa tällaisella tarkenee hyvin syksyllä.
  



Skirt by Queen of Darkness




Jacket by Queen of Darkness


English translation:


I have kept a little pause with this blog, because my mother, brother, aunt and granny came here in Padua for a vacation and I wanted to spend all my freetime with them, not with my computer. :D I had an intension to show here earlier some new clothes that I ordered from EMP, but I was hit by total laziness so I show my new darlings now.
I also did shopping with my family, but those things  I will show here later and in my travelling blog I will but lots of pictures about our trip to Venice and some sights of Padua.
I ordered clothes from EMP many weeks ago but there was some problems with the delivery (in Italy the package delivery system is a bit different than in Finland and I didn't know that) and so my package came to me last week.  I ordered a short black jacket and tartan skirt, which I have been lusted for a long time.

Kommentit

  1. Kivan näköinen tuo hame ja hyvä kuulla, että oli mieleinen. Eikö teillä ovea saa avattua ovipuhelimen kautta? Meillä kun on semmoinen tulossa ja mietin vain, että kai sen saa avattua sitten niin, ettei tarvitse alakertaan mennä. Mekin kun asumme neljännessä kerroksessa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti