Nothing will stop the madness

Mitenkä ihmeessä en muistanut aikaisemmin esitellä uusia rakkaitani! Näin ensimmäistä kertaa nämä kengät viime vuoden puolella Backstreetillä myynnissä, silloin jokin ihmeellinen nuukuuden puuska valtasi minut, enkä tilannut kenkiä, vaikka pidin niistä aivan älyttömän paljon. Ajattelin vain, että myöhemmin, myöhemmin. Ette arvaa sitä katumusta ja surkeutta, kun eräänä päivänä huomasin, että kengät oli myyty loppuun! Sen jälkeen käynnistyi hirmuinen kenkämetsästys, kävin läpi valehtelematta satoja nettisivuja yrittäen löytää näitä tiettyjä kenkiä. Joskus tärppäsi, ja löysin kengät joltain ulkomaiselta nettisivulta, mutta koskaan ei löytynyt oikeaa kokoani. Tiesin, että varmasti saisin tilattua kenkät USA:sta, mutta minua hirvitti mikä kenkien lopulliseksi hinnaksi tulisi nousemaan. Mietin, kuinka paljon olen valmis maksamaan, jotta saisin nämä saappaat itselleni. Kirosin monta kertaa, että MIKSI en tilannut kenkiä silloin, kun siihen olisi ollut helppo mahdollisuus.
  Satojen nettisivujen selailun jälkeen älysin, että yksi nettisivu on vieläkin katsomatta: huuto.net! Ihmettelinkin, miksi en älynnyt katsoa sivua aikaisemmin. Kenkien nimeä hakukentään naputellessani en ollut hirveän toiveikas, mutta VOI SITÄ RIEMUA kun näin hakuni tulokset (joita oli kokonaiset yksi kappaletta). Näytössä luki: TOO FASTIN KIILAPOHJAISET SAAPPAAT KOKO 37 ja kuvassa näkyi juuri ne unelmoimani saappaat. Yleensä käytän 35-36 koon kenkiä, mutta saapaissa koko 37 ei haittaa, mahtuupa ainakin villasukka sisään talvella. 
  Aikaisempia huutoja ei ollut, johtuen varmaan kenkien aika korkeasta aloitushinnasta. Hinnasta huolimatta halusin ostaa tuotteen heti enkä jäädä odottamaan, voittaako huutoni vai ei. Ennen Osta-painikeen napauttamista, muistin, että minulla ei ole tunnuksia huuto.nettiin. Tiesin, että rekisteröityminen voi kestää useita päiviä, sillä ylläpidon pitää hyväksyä tietoni. Ajattelin, että minun tuurillani kengät ehtisivät mennä toiselle ennen kuin tunnukseni astuvat voimaan. Pari päivää kesti, ennen kuin sain ylläpidolta viestiä rekisteröitymisestäni, olin ennen sitä käynyt katsomassa joka päivä, että onko joku huutanut saappaita. Onneksi ei ollut. Lopulta sain vahvistuksen rekisteröitymisestäni ja enempiä miettimättä klikkasin kengät omakseni. BUAHHAA THEY ARE FINALLY MINE!! Olin niin onnellinen, että teki mieli pomppia ja kiljua. Viimein hirmuisen ja pitkäkestoisen metsästyksen jälkeen minulla oli onnea ja olen nyt onnellinen Too Fastin saappaiden omistaja. <3 

Tiesin, että en saisi kenkiä heti itselleni, sillä ne toimitettiin vanhempieni kotiosoitteeseen Suomeen. Pyysin kuitenkin äitiäni tuomaan saappaat minulle Italian vierailullaan, eli sain nämä kaunokkaat (vai pitäisikö sanoa hirmukkaat saappaiden kauhuteeman takia :D) viime viikolla. Yllätyin saappaita kokeiltuani, miten hyvältä ne tuntuvat jalassa ja miten kevyet ne ovat. Saappaiden kanssa käveleminen on todella vaivatonta, platformin ansiosta tuntuu kuin kävelisi korottomilla kengillä. Laitoin nämä viime viikolla jalkaani yökerhoon mennessäni, loppuillasta jalat olivat kyllä aika kipeät, mutta on kai se ymmärrettävää, kun en vielä hirveästi näillä ole kävellyt. :)



 Too Fast: Beeping Tom Hacker Boots





English translation:

I forgot to show here my new love ones! Last year I saw these boots in one webstore, but I didn't buy them. I was just thinking "later, later". You can't imagine the remorse and misery that I felt when I noticed one day that the boots were sold out! After that I started the hunt, I visited hundreds websites trying to find these specific boots. Sometimes I found them but they never were my size. I knew that I could order the boots from the USA, but I was afraid how much they would cost in the end. I was'nt sure how much I was ready to pay for them. "Why I didn't order them before it was too late?" I asked myself many times.
After hundreds of websites, I realize that I hadn't checked one finnish website which sells second hand things like in auction. OH THE JOY when I found the boots from there! There was only one pair of them, the size 37. Usually I wear sizes 35-36 but I think 37 is okay if it's a boot. After one click the gorgeous boots were mine! I was so happy that I wanted to jump and scream. Now I am a happy owner of Too Fast boots. <3


Kommentit

Lähetä kommentti