Crescent moon

Tässä postauksessa esittelen pari uutta hankintaa. Otin opintolainaa, ja paljon on mennyt rahaa ostaessa kaikenlaisia perusjuttuja. Se on muuten jännä, että aina tuntuu loppuvan kerralla moni asia, ja sitten naama irveessä saa katsella ostoskuitteja. :D Minulta loppui lääkkeet, vitamiinit, meikit ja juoksukengät kului puhki. Ja ruokakaapin perusvarastojakin piti täydentää. Yritän nykyään ostaa monet asiat isossa pakkauskoossa (pähkinät, öljyt yms..), koska se on paljon halvempaa, vaikkakin ostohetkellä tuntuu isolta summalta. Perusjuttujen lisäksi olen viime aikoina myös ostanut kirpparilta pari kivaa juttua!

Nämä kaksi vaatetta löysin Goottikirppikseltä. Olen kuuhullu, joten ihastuin tähän paitaan heti kun sen näin. Paidan kuvio on kaunis, väljä koko on ihanan rento ja kivana yksityiskohtana on etu- ja takahelmojen eri pituus, takahelma on pidempi. Paita on hyvässä kunnossa, siinä oli vieläkin laput kiinni. Olin yllättynyt, että kysessä on HenkkaMaukan paita, ei tulisi ihan ensimmäisenä mieleen. Toivottavasti tämä kestää, kyseisen liikkeen tuotteet kun eivät ole tunnettuja kestävyydestään..


Toinen kirppishankinta on tämä ihana Too Fastin yökkäri. Kuolaan usein Too Fastin vaatteita heidän nettisivuillaan, mutta ikinä en ole raaskinut mitään tilata. Merkin vaatteita löytyy aika vähän suomalaisista nettikaupoista, mikä on harmi. Too Fast on yksi lemppareistani Iron Fistin rinnalla. Ennestään minulta löytyy vain yhdet Too Fastin saappaat, ne ovat aarteeni. :D


Kuten aikaisemmin mainitsinkin, entiset juoksukenkäni alkoivat näyttää jo sen verran hirveiltä, ettei niitä olisi kehdannut ulkona näyttää. Niissä oli reikiä ja hankasivat jo jalkaa aika inhottavasti. Olen tänä syksynä kärsinyt polvikivuista, joten halusin hankkia hyvät kenkät, mutta samalla söpöt. Zalandolta löysin nämä ihanuudet, sain niistä vieläpä alennusta. Mun rakkaus pinkkiin on näköjään vaihtunut vaaleanpunaiseen, mikä vähän kauhistuttaa. Olen aina inhonnut pastillivärejä, mutta joo tälläiset tuli silti tilattua. :D Ne ovat niin söpöt ja sirot! Ja kengät on helppo sujauttaa jalkaan ilman nauhojen avaamista, sillä ovat jokseenkin joustavat. Ainoa miinuspuoli on kenkien ohut materiaali, kylmällä ilmalla on pakko laittaa kahdet sukat jalkaan, että tarkenee ja varmaan nämä aika helposti kastuvat märällä ilmalla. Miinuspuolet unohtuu, kun nämä vetää jalkaan ja suuntaa lenkkipolulle! Tykkään panostaa urheiluvaatteisiini, sillä kun on nättejä urheiluvaatteita, on mukavampaa harrastaa liikuntaa. :)


Minulta on loppumassa meikkivoide ja ripsari ja palloilin pitkään, että mitäs sitten ostaisin niiden tilalle. Haluan vaihtaa kaikki kosmetiikkatuotteeni luonnonkosmetiikkaan, mutta oli vaikeaa valita, sillä nykyään brändejä on aika paljon. Selailin nettiä ja harkitsin mineraalimeikkien tilaamista, mutta en sitten vielä raaskinut, koska tilauksesta olisi tullut aika kallis. Ja halusin ostaa jotain, mitä voisin ennen ostoa testata. Marssin sitten Ruohonjuureen ja testailin siellä meikkejä. Mietin pitkään Laveraa ja Benecosia ja lopulta valitsin Laveran meikkivoiteen, sillä Benecosin voide näytti ihollani vähän keltaiselta. Otin sitten Benecosilta ripsivärin ja meikkihyllyn vieressä sattui sopivasti olemaan näitä kehuttuja meikkisieniä, joten semmoinenkin lähti mukaan. Vielä en ole meikkejä testaillut, entisiä on vielä vähäsen jäljellä.


Kuivashampoota en ole raaskinut pitkään aikaan ostaa, ja aikaisemmin vegaanisia kuivashampoita en ole löytänyt. Nyt viime aikoina on Sokokselle tullut pariakin merkkiä, joilta löytyy vegaanisia kuivashampoita, hiuslakkoja sun muita tukkaan laitettavia. Nappasin mukaani tällaisen Maria Nila-merkkisen kuivashampoon. Pari kertaa olen tuotetta käyttänyt, ja toimii ihan jees. En ole pitkään aikaan käyttänyt mitään muotoilutuotteita, en tiedä kestääkö, että tukka tottuu taas käyttöön. Hiuksistani tuli tosi kuivanoloiset, jos tuotetta laittoi liikaa, mutta hiuspohjan rasvaisuuden tuote kyllä poisti.
  Ruohonjuuresta ostin Santen hammastahnan, ja tämä on kyllä paras luonnonkosmetiikan hammastahna, mitä olen koskaan käyttänyt! Maku ja koostumus on hyvä! :)


Ja viimeiseksi vähän teetä. :) Olen tänä syksynä rakastunut niiin syvästi Yogi-teehen, ei voisi uskoa, että pussiteekin voi olla noin maukasta! Tuota Licorice Mint-makua on mennyt jo pari pakettia, se on niin hyvää. <3 Otan sitä aina termariin luennoille mukaan. Morning Timen ostin Punnitse&Säästästä ja se on ihan ookoo, ei mikään ihmeellinen. English Tea Shopin Sleepy Meetä olen juonut aina iltaisin, se on namia!



English translation:

I took a student loan and lately I've been spending money on basic stuff that have run out. It's funny that when something essential runs out, almost all other essential things also run out and then you have to buy all kinds of stuff and the bill will be horrible. :D My meds, vitamins and makeup ended and my running shoes wore out. And some basic stuff from my food pantry ran out too. Nowadays I try to buy many food stuff in bulk because it's cheaper but on the purchasing moment it feels so big amount of money. 

Besides the basic stuff I've also bought something nice from the fleamarket. This moon shirt is so beautiful, I'm a "moonmaniac" so everything moon related is a must for me. :D I like the casual, over-sized look of the shirt (for me it's a dress, because I'm so short. :D) and that the back hem is longer than the front one. I was suprised that this is a H&M shirt, it doesn't much look like it. I really don't go to their stores very often so I don't now what kind of clothing they have nowadays. I hope this shirt would last some time, H&M products are not known for their quality..

Another fleamarket finding are these Too Fast's pyjamas. I adore Too Fast's clothing and admire them often from their site but I haven't dared to order anything. Too Fast and Iron Fist are my favourite clothing brands and now I'm happy I got these pyjamas, they're so pretty and detailed.

Like I mentioned, my running shoes wore out and I had to buy new ones. I found these beauties from Zalando internet store. I usually hate pastel colours but lately my mind has little bit changed. These are so pretty and petite! I love to buy pretty sport clothing and gear, because it gives me more motivation and they always makes me feel good. :)

My makeup is running out so I needed to find new ones. I'm now trying to buy only natural vegan cosmetics but don't have much experience when it comes to makeup. I surffed internet and tried to decide what to order but eventually I went to natural product store and bought this Lavera's foundation and Benecos' mascara and Make Up Blender. I hope these are good! Haven't tried them yet. I also bought Santes toothpaste which is the best natural toothpaste I've used. From other store I found this vegan dry shampoo which is a happy thing, because vegan hair stuff (besides shampoos and conditioners) are not very common here.

Lastly I bought some tea. I've fallen in love with Yogi Tea, it's so delicious! I like also this Englsih Tea Shop's Sleepy me, try to drink it at the evenings. The third tea wasn't that good, it was ok but not the best one I've drank.


Kommentit

  1. Niin kivan näköinen tuo t-paita, jotenkin mennyt h&m:llä moinen ihan ohi! Ja hurjan söpöt juoksukengät! Sleepy me kuulostaa tosi kuvalle, täytynee ehkä jossain vaiheessa ostaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) Mä aattelin tästä paidasta eka, että tää on joku alternative-merkki, kai henkkamaukka haluaa sit välillä saada alternative-tyyppejäkin asiakkaiksi! Joo toi Sleepy Me on namia, tykkään kans Clipperin uniteestä. :)

      Poista
  2. Great Hauls! The Pyjama is so lovely...

    VastaaPoista
  3. Mulla on kans edessä luonnonkosmetiikan meikkivoiteen ostaminen. Olen vain niin kaikelle allerginen meikkivoiteissa, että ihan hirvittää koko asia :D Juuri kun olen läytänyt tavismeikkivoiteista sellaisen, jolle ne ole allerginen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyy sopiva tuote! Nykyään on jo paljon valikoimaa luonnonkosmetiikassakin, ei heti osaa päättää, että mitä kokeilee! :)

      Poista

Lähetä kommentti