First flowers of spring

Kukka-aiheella jatketaan, tällä kertaa ei kuitenkaan ole kyseessä kukkapaita vaan kukkapöksyt. Tilasin nämä verkkarit joululomalla Leeloosta. Tarkoituksena oli käyttää näitä treenihousuina, mutta nämä on niin nätit, joten ovat vakiintuneet ihan arkikäyttöön. Olen henkeen ja vereen hame- ja mekkoihminen, vaatekaapistani ei löydy yhtiäkään pareja farkkuja, muutamat collegehousut ja treenitrikoot kylläkin. Harvoin tulee arkivaatteena käytettyä housuja.

Värikkäiden housujen kaveriksi sopii yksivärinen yläosa. Villatakki on aika uusi, ostin sen Uffilta. Tekee aina mieli pukea tämä värikkään alaosan kaveriksi, varsinkin nyt kun ei ole enää pakkaskeli. Haaveenani olisi hankkia tai virkata kevyt pitsivillatakki, se olisi kiva mekkojen ja söpöjen hameiden kanssa ja varmasti passeli kesällä.

Yhdistin housujen kanssa myös söpöt pastellilenkkarit, nämä on niin nätit ja keväiset! Käytin koko talven lenkkipoluilla Ice bug-lenkkareita, kiva päästä käyttämään taas noita söpöläisiä. Pastellilenkkarit kuuluvat kategoriaan en-olisi-ikinä-uskonut-käyttäväni. Ei olisi pikku teinihevari Tiia koskenutkaan mihinkään pastelliseen. :D




Värjäsin sunnuntaina hiukseni hennalla. Aikaisemmin olen kokeillu Santen kasviväriä, mutta nyt halusin kokeilla hennaa, jonka ostin Vegekaupasta. Henna on tosi edullista, kahteen värjäykseen riittävä pussi maksaa alle kymmenen euroa! Värjääminen on sotkuista puuhaa, henna haisee ja värin pitää olla päässä 1-2 tuntia, mutta lopputulos on kiva! Plussaa hennalla värjäämisessä on myös se, että juurikasvu ei näytä pahalta, se ikään kuin sulautuu latvojen väriin. Kemikaalisella värillä värjätessä punainen on niin räikeä, että ruskea juurikasvu näyttää karsealta, tuntuu että se näkyy kilometrien päähän. Nyt hennalla värjätessäni minun ei tarvitse stressata, jos värjäysväli venähtää, hiukset ei näytä kulahtaneelta vaikka väliä värjäyksessä olisi paljon. Edellisen kerran hiukseni on värjätty tammikuussa ekokampaamossa. Ekokampaaja suositteli muuten elävöittämään väriä kurkumalla ja hibiscuksella, pitääpä tätä vinkkiä kokeilla jossain vaiheessa hiusnaamion muodossa!





English translation:

I continue with floral theme, but today's outfit has floral pants instead of floral shirt. I ordered these pants last December. I wanted new workout pants but I've ended up using these as ordinary clothes. I'm 100% a skirt and dress person, I don't own any jeans, just sweatpants and workout tights.

I simple top goes well with colourful pants. The second hand cardigan is quite new. I always wear black cardigan with colourful skirts, it's so easy combination. I'd love to buy a lace cardigan, it would be great for summer.

With these floral pants I wore my cute pastel sneakers. For all winter I've used my Ice Bug sneakers, now it's nice that I can start using these cuties. 

I coloured my hair with henna. Previously I've used Sante's plant colour but now I wanted to try henna. It was quite cheap, cost less than ten euros, and the package is enough for two coloring sessions. Colouring can be very messy, henna smells bad and the  colour has to be in your head for 1-2 hours, but the results are good!  Huge plus with henna is the fact that the roots doesn't look bad when your own colour starts to grow. With chemical colours the red is usually quite bright and the growing roots looks really bad. Now when I colour my hair with henna I don't have to worry if I don't colour so regularly.

Kommentit